Bryllup

Enten dere ønsker en intim middag med de nærmeste eller en storslagen bryllupsfest, er det vår glede å kunne ta del i og hjelpe til med deres store dag.

Når hver minste detalj teller, er det trygt å vite at noen tar hånd om dem. Vi kan tilby unike bryllupslokaler, erfarne hovmestere, skreddersydde menyer, blomsterdekorasjoner, bryllupssuite og personlig rådgivning. Sammen legger vi planene – vi gjennomfører dem!

Tapasbuffet Meny

 

Catering

Vi tilbyr utsøkt catering til mindre og større selskaper.

 

Vi tilbyr kvalitetscatering på døra til store og små selskaper. Leie servitører, eller kanskje en kokk?

Se vår velsmakende meny og ta kontakt oss på: 32 77 28 00

Menyer 

Minnestund

Quality Hotel Grand er et verdig sted å ta farvel med noen som du er glad i. Vi har anledning til å stille med lokaler og bevertning for å gjøre deres minnestund til en verdig og hyggelig anledning. Enten dere ønsker å ha en minnestund i våre lokaler eller ønsker catering til et annet lokale.

Meny

 

 

Jubileum

Ingenting skal overlates til tilfeldighetene når du inviterer til fest. På Quality Hotel Grand bistår vi med planlegging, servering og gjennomføring av ditt arrangement, og passer på at det blir uforglemmelig både for deg og dine gjester

Tapasbuffet Meny

Koldtbord Meny

Konfirmasjon

På den store dagen fortjener konfirmanten en uforglemmelig feiring. På Quality Hotel Grand heiser vi flagget og stiller med lokalene, maten, drikken og servitørene slik at dere kan gjøre ekstra stas på konfirmanten.

Meny

Dåp

Våre trivelige lokaler og gjestfrie atmosfære gjør Quality Hotel Grand perfekt for barnedåp. Her er det god plass for både barn og voksne.

Våre kokker bistår gjerne med både mat, drikke og kaker hvis dere ønsker det. Få en trivelig atmosfære for deres barnedåp på Quality Hotel Grand.

Tapasbuffet Meny

Koldtbord Meny

Kontakt oss for bestilling

32 77 28 00
kundesenter.kongsberg@choice.no