Mat er også en sosial arena hvor vi liker å sitte rundt bordet og kose oss med våre venner, familie eller kollegaer.
I vårt geniale Sharing-konsept fordeler vi ganske enkelt maten i «stasjoner» for opptil åtte personer. Dette kan vi sette rett på bordet, slik alle kan forsyne seg fra der de sitter. Antall stasjoner tilpasses antall gjester og bordsetning.
Sharing-konsept kan bestilles til alle våre festbord, og har vært en stor suksess i både store og små selskaper.
Meny
• Mango og chili marinert laks med wasabi majones og sjøgresssalat
• Crostini med aubergine toppet med gravet storfe
• Tartar m/ fritert kapers, rødbetspuré og dijonkrem
• Lammemørbrad, hummus og fritert ruccola
• Ølbraissert høyrygg, grønnkål og soppsalat, rødvinsaus
• Torsk m. løk og ertekompott og brunet smør
• Potet og chorizokake
• Sjokolademousse m. bringebærpulver
• Lakris og sitron terte
• Hvit sjokoladeganash med smak av rom og appelsin
Pris:
Kr. 750,- pr person
Prisen inkluderer:
Prisene er basert på en minimumsbestilling på 20 personer.