Sharing

VÅRT NYE MATKONSEPT

Mat er også en sosial arena hvor vi liker å sitte rundt bordet og kose oss med våre venner, familie eller kollegaer.

I vårt geniale Sharing-konsept fordeler vi ganske enkelt maten i «stasjoner» for opptil åtte personer. Dette kan vi sette rett på bordet, slik alle kan forsyne seg fra der de sitter. Antall stasjoner tilpasses antall gjester og bordsetning.

Sharing-konsept kan bestilles til alle våre festbord, og har vært en stor suksess i både store og små selskaper.

 

Meny

• Mango og chili marinert laks med wasabi majones og sjøgresssalat

• Crostini med aubergine toppet med gravet storfe

• Tartar m/ fritert kapers, rødbetspuré og dijonkrem

 

 

• Lammemørbrad, hummus og fritert ruccola

• Ølbraissert høyrygg, grønnkål og soppsalat, rødvinsaus

• Torsk m. løk og ertekompott og brunet smør

• Potet og chorizokake

 

 

• Sjokolademousse m. bringebærpulver

• Lakris og sitron terte

• Hvit sjokoladeganash med smak av rom og appelsin

 

Pris:

Kr. 750,- pr person

Prisen inkluderer:

  • Sharing meny
  • Leie av lokale
  • Teknisk utstyr
  • Rigging av lokale
  • Ekstra lyssetting
  • Dekking av bord

Prisene er basert på en minimumsbestilling på 20 personer.