Husmannskost

MANDAG - FREDAG FRA. 15.00-19.00

Hvorfor ikke la oss diske opp med middagen? Rause hjemmelagde retter med masse smak, laget på tradisjonelle oppskrifter selvfølgelig med egen vri fra kjøkkenet vårt.

Ny rett hver dag.

 



Pris: kr. 189,-

Meny

Uke 10

 

Mandag
Medisterkaker, rødkål, kokte poteter, brun saus 

Tirsdag
Fiskegrateng med råkost

Onsdag
Lasagne med grønsalat 

Torsdag
Kyllingbryst med ris og salat med grønnsaker 

Fredag
Lammefrikasse med aromatisk ris



Uke 11

Mandag
Kjøttpudding med brun saus, kokte poteter og kokte gulrot

Tirsdag
Bacalao med frisk salat 

Onsdag
Braisert svinekjaker med grønkål og luftig potet krem 

Torsdag
Kjøttsuppe med flatbrød 

Fredag
Okse høyrygg med bearnaisesaus, tomat, salat og aromatisk nypotet