5 retters med Sakirat

Deltager fra MasterChef Norge 2020

Sakirat fra MasterChef Norge 2020 tar over kjøkkenet vårt fredag 5. mars. Det blir 5 retter’s fra det moderne Indiske kjøkkenet.

Meny

Appetizer

En liten smak av kveld
Allergi; Mel

Forrett
En kremet linsesuppe med chiliolje
Allergi: Gluten/Melk, belgefrukter

Hvilerett
Sprø vermicelli som er vegitariske med korriander og jordbær chutney
Allergi; Gluten, Melk, Egg

Mellomrett
En tamarind lakse tartar eller søtpotet og kikkerter
Allergi: Gluten, Melk, Egg, Fisk, Nøtter

Hovedrett
Krydret, rødbetmarinert andebryst med makhni saus eller Krydret rødbetmarinert blomkål med makhni saus
Allergi: Gluten, Melk, Egg, Nøtter

Dessert
Indisk is smaksatt med safran, serveres med crumble og friske bær
Allergi: Gluten, Melk, Egg, Nøtter

 

Kr. 895,-

BOOK BORD HER