6 gode råd for en vellykket konferanse

by Dana Ali | Hotel Manager

1. Finn et passende lokale
På en konferanse er det sosiale like viktig som det faglige, derfor er det viktig å komme dere langt borte fra arbeidsplassen slik at alle deltagerne blir med på det sosiale.

2. Planlegging
Opprett en arrangementskomité og fordel ansvar og oppgaver. Sett opp detaljerte sjekklister med tydelige deadlines. Den siste tiden bør du ha tett kontakt og oppfølging med konferansestedet og eventuelle leverandører. Sjekk gjerne en gang ekstra at alt du har bestilt er på plass til rett tid.

3. Book foredragsholder/underholdning
Dersom du skal booke en foredragsholder eller annen underholdning må du huske å ta hensyn til målgruppen din, arrangementets tema og hvilket formål arrangementet har.

4. Dobbeltsjekk at det tekniske utstyret vil være på plass
Tekniske utfordringer er noe du helst vil unngå på arrangementet. Derfor bør du forsikre deg om at det tekniske utstyret både du og dine foredragsholdere/underholdere trenger er på plass

5. Sett opp program for dagen
Husk å sette av godt med tid til pauser under arrangementet, slik at deltakerne får mulighet til å snakke sammen. Blir programmet for tett kan deltakerne bli slitne og miste konsentrasjonen. Husk også på fysisk aktivitet.

6. Arrangementdagen
Under arrangementet vil du sikkert trenge hjelp til å håndtere ulike kriser, samt unngå forsinkelser i tidsplanen. Sørg for å ha noen nøkkelpersoner som er lett tilgjengelige.
Kontakt

Kontakt oss for mer informasjon eller bestilling