Hotellet

Quality Hotel Grand Kongsberg ligger i sentrum av Kongsberg, kun en times kjøring fra Oslo. Hotellet har alltid vært mer enn bare et konferansehotell. Dette er et hotell hvor du får flere opplevelser i en pakke. Her bor du behagelig, spiser godt og kan nyte et spaopphold eller kose deg med Kongsbergs kulturaktiviteter.

180 hotellrom - 320 sengeplasser

Magazinet Event & Konferansesenter

Eventhuset for hyggelige anledninger og gode møter.

Vi sørger for å innfri alle dine forventninger om et vellykket konferanseopphold. It´s taken care of.

Med 25 konferanserom og en totalkapasitet på inntil 600 personer kan vi dekke de fleste behov.

 

Alt du trenger av teknisk utstyr

Alle av hotellets konferanselokaler er utstyrt med alt du trenger av tekniske fasiliteter. Konferansedeltakere får selvfølgelig benytte vårt trådløse nett gratis.

 

Beliggenhet

Hotellets beliggenhet er ideell for å oppleve Kongsbergs mangfoldige kulturtilbud. Opplev Kongsberg kirke, Norges største og vakreste barokkirke med hele 2400 sitteplasser. Lær mer om byens unike historie på Norsk Bergverksmuseum, Sølvgruvene eller de fem andre museene du finner i Smeltehytta i sentrum av Kongsberg.

Gruvespa & Relax

Få ny giv i vårt herlige GruveSpa, hvor du kan nyte en rekke behandlinger tilpasset dine ønsker. I vår GruveSpa & Relax-avdeling kan du også ta en svømmetur i vårt klorfrie basseng, slappe av i boblebadet eller varme deg i badstuen.

Konferansefasiliteter

Hotellet har 25 konferanserom som rommer inntil 600 personer. Har du behov for hjelp til å arrangere ditt arrangement, så har hotellet dyktige ansatte som kan hjelpe med det.

Avstand flyplass

Sandefjord lufthavn, Torp: 88 km - ca 1.30 minutter
Olso lufthavn Gardermoen: 113 - ca 1 h 40 min

Avstand Kongsberg stasjon

2 km - ca 5 minutter

Aktiviteter i nærområdet

SØLVGRUVENE – OMVISNING OG GRUVESAFARI
Bli med på togtur til Kongens gruve og en spennende omvisning 342 meter under overflaten og 2300 meter inn i fjellet. Vi ser på Kongens gruves hovedsjakt, den fantastiske Fahrkunsten fra 1881, en strosse som er et stort bergrom og Christian 7 stoll med mer.
Les mer om Sølvgruvene her.

Kongsberg Skisenter

I Kongsberg finner du et skisenter med særpreg og bakker som innbyr til masse skiglede. Lange bakker, utvidet barnebakke og snøproduksjon i alle bakker.

Halfpipen er kjent for god preparering, og det er med god grunn at Kongsberg Skisenter har et godt navn i snøbrettmiljøet. Vi har også mange flere tilbud for de skiinteresserte som terrengpark, freestylearena, skicross eller boardercross, superpipe, store hopp, rails og andre “godsaker”.

Det er flott turterreng med oppkjørte skiløyper i området rundt skisenteret, vi har noe å tilby hele familien enten dere vil ake, stå på ski, gå på ski eller en kombinasjon.

Åpent alle dager ni til ni i sesongen.
Les mer om skisenteret her.

Ønsker du fysisk utfoldelse anbefaler vi en runde på Kongsberg Golfbane, Norges lengste og flotteste 18-hulls bane eller en fartsfylt runde på Go-Kartbanen. Hos oss finner du spennende aktiviteter for enhver smak. Les mer om Kongsberg her.

 

KONTAKT OSS HER >