Magazinet Event & Konferansesenter

Eventhuset for hyggelige anledninger og gode møter.

• Kurs                   • Konferanse

• Messer              • Kick-off
• Landsmøter    • Lanseringer
• Selskap             
• Dagmøter
• Kveldsmøter

 

Magazinet er et hypermoderne lokale som har rom for både store og små arrangementer. Med fleksible romløsninger fordelt over 2000 m2 og med plass til 600 personer, kan vi arrangere alt fra kurs til store messer. Lekkert innredet med det beste innen audiovisuelt utstyr og god bevertning, vil vi kunne tilby selskapslokaler som er helt unike på Østlandet. Vi sørger for å innfri alle dine forventninger om et vellykket konferanseopphold. It´s taken care of.

Med 25 konferanserom og en totalkapasitet på inntil 600 personer kan vi dekke de fleste behov!

Alt du trenger av teknisk utstyr
Alle av hotellets konferanselokaler er utstyrt med alt du trenger av tekniske fasiliteter. Konferansedeltakere får selvfølgelig benytte vårt trådløse nett gratis.

 


 

 

Kontakt oss for bestilling av ditt neste arrangement.

Kristin B. Sleveland

Director of Sales
kristin.bruheim.sleveland@choice.no

Mob: 950 22 246 

Ole Johnny Garder

Senior Sales Manager
ole.johnny.garder@choice.no 
Mob: 922 36 906 

Christiane Gripp

Booking Manager
kundesenter.kongsberg@choice.no

Telefon: 32 77 28 76

 

 

6 gode råd for en vellykket konferanse

by Dana Ali | Director of Operations

 

1. Finn et passende lokale
På en konferanse er det sosiale like viktig som det faglige, derfor er det viktig å komme dere langt borte fra arbeidsplassen slik at alle deltagerne blir med på det sosiale.

2. Planlegging
Opprett en arrangementskomité og fordel ansvar og oppgaver. Sett opp detaljerte sjekklister med tydelige deadlines. Den siste tiden bør du ha tett kontakt og oppfølging med konferansestedet og eventuelle leverandører. Sjekk gjerne en gang ekstra at alt du har bestilt er på plass til rett tid.

3. Book foredragsholder/underholdning
Dersom du skal booke en foredragsholder eller annen underholdning må du huske å ta hensyn til målgruppen din, arrangementets tema og hvilket formål arrangementet har.

4. Dobbeltsjekk at det tekniske utstyret vil være på plass
Tekniske utfordringer er noe du helst vil unngå på arrangementet. Derfor bør du forsikre deg om at det tekniske utstyret både du og dine foredragsholdere/underholdere trenger er på plass

5. Sett opp program for dagen
Husk å sette av godt med tid til pauser under arrangementet, slik at deltakerne får mulighet til å snakke sammen. Blir programmet for tett kan deltakerne bli slitne og miste konsentrasjonen. Husk også på fysisk aktivitet.

6. Arrangementdagen
Under arrangementet vil du sikkert trenge hjelp til å håndtere ulike kriser, samt unngå forsinkelser i tidsplanen. Sørg for å ha noen nøkkelpersoner som er lett tilgjengelige.
;