Lørdag 9. Des presenterer vi julens store latterbombe – humoraften med Rune Andersen!

Fra dere ankommer og til dere drar hjemover, vil dere bli møtt av personale, artister og et festpyntet hotell i julestemning – klare for å gi dere nettopp tidenes julefeiring på Quality Grand Hotel.

Rune Andersen er kjent fra tv, radio og en rekke forestillinger, og sammen med hans eminente huspianist gleder de seg til å møte dere. Gjennom kvelden får dere oppleve både verbale og musikalske perler – gjerne fortalt gjennom glimrende imitasjoner. Her skal dere gjennom kvelden med en nydelig treretters middag med drikke, hygge seg med morsom underholdning, og etter dessert er det tid for fengende live-musikk med Full Fres, og ikke minst en chill-out lounge for dem som ønsker et lavere lydnivå. Her blir det fullt av glade mennesker – og dere får møtt andre feststemte bedrifter ute i samme ærend.

Dette blir altså en helaften der dere ikke trenger tenke på noe annet enn å være tilstede og hygge dere!

Vær smart og book plasser nå, slik at du kan ta ferie vel vitende om at alt er klappet og klart for årets julebord, der dere alle kan lene dere tilbake, nyte god mat og drikke, samt fantastiske Rune Andersen. Etter middagen fortsetter festen frem til 02.00!

Juleinspirert 3-retters
Gravet laks
Pinnekjøtt eller juletallerken
Multe mousse

Pris: kr. 1095,- (inkl. 3-retters julemiddag og show)
Overnatting fra kr 450,- pr. person i dobbeltrom.

BESTILLING
Kontakt oss for mer informasjon eller bestilling via kontaktskjema.
Eller på:
Tlf: 
32 77 28 00
E-post: kundesenter.kongsberg@choice.no

Kontakt

Kontakt oss for mer informasjon eller bestilling

Overnatting

 

180 hotellrom - 320 sengeplasser
Om du ønsker deg overnatting til deg og dine ansatte kan dere bor behagelig, spiser godt, ta en svømmetur i vårt klorfrie basseng, nyte et spaopphold, slappe av i boblebadet eller kose dere med Kongsbergs kulturaktiviteter.

 

Kongsberg skisenter


I Kongsberg finner du et skisenter med særpreg og bakker som innbyr til masse skiglede.
 Lange bakker og snøproduksjon i alle bakker. Halfpipen er kjent for god preparering, og det er med god grunn at Kongsberg Skisenter har et godt navn i snøbrettmiljøet. Vi har også mange flere tilbud for de skiinteresserte som terrengpark, freestylearena, skicross eller boardercross, superpipe, store hopp, rails og andre “godsaker”. Det er flott turterreng med oppkjørte skiløyper i området rundt skisenteret.