Lørdag 25. Nov presenterer vi tidenes ABBA dinnershow!

Fra dere ankommer og til dere drar hjemover, vil dere bli møtt av personale, artister og et festpyntet hotell i julestemning – klare for å gi dere nettopp tidenes julefeiring med bedriften.

Vi har hentet noen av Norges beste showartister fra de sentrale underholdningsscenene i Norge, og de gleder seg til å møte dere alle sammen. De vil at hver kveld skal bli spesiell både for dere og dem selv – så de er virkelig klare for å møte dere.

Konseptet vårt er bygget opp rundt Dinnershow-konseptet, noe som er spesielt populært til julebord og andre feiringer.

Gjennom kvelden skal dere få oppleve artistene i forskjellige showinnslag, med humor, trøkk og med en energi som sammen med dere skal få stemningen til å løfte taket med ABBAs fantastiske låtmateriale. Her blir det alt fra ballader, rock’n roll, tøffe riff og pop – altså noe for en hver smak. Alle skal hygge seg med underholdning, og ikke minst glimrende og velsmakende treretters middag og godt drikke til.

Etter middag og dessert er det tid for en pang-finale med artistene, før det blir live-musikk med Full Fres, og ikke minst en chill-out lounge for dem som ønsker et lavere lydnivå. Her blir det fullt av glade mennesker – og dere får møtt andre feststemte bedrifter ute i samme ærend.

Vær smart og book plasser nå, slik at du kan ta ferie vel vitende om at alt er klappet og klart for årets julebord, der dere alle kan lene dere tilbake, nyte god mat og drikke, samt seks gnistrende showartister. Etter middagen fortsetter festen frem til 02.00!

Kveldens 3-retters:
Pastrami laks og kon tert kamskjell 
Helstekt ytrefilet av hjort 
Sjokolademousse

Pris: kr. 1095,- (inkl. 3-retters julemiddag og show)
Overnatting fra kr 450,- pr. person i dobbeltrom.

BESTILLING
Kontakt oss for mer informasjon eller bestilling via kontaktskjema.
Eller på:
Tlf: 
32 77 28 00
E-post: kundesenter.kongsberg@choice.no

Kontakt

Kontakt oss for mer informasjon eller bestilling

Overnatting

 

180 hotellrom - 320 sengeplasser
Om du ønsker deg overnatting til deg og dine ansatte kan dere bor behagelig, spiser godt, ta en svømmetur i vårt klorfrie basseng, nyte et spaopphold, slappe av i boblebadet eller kose dere med Kongsbergs kulturaktiviteter.

 

Kongsberg skisenter


I Kongsberg finner du et skisenter med særpreg og bakker som innbyr til masse skiglede.
 Lange bakker og snøproduksjon i alle bakker. Halfpipen er kjent for god preparering, og det er med god grunn at Kongsberg Skisenter har et godt navn i snøbrettmiljøet. Vi har også mange flere tilbud for de skiinteresserte som terrengpark, freestylearena, skicross eller boardercross, superpipe, store hopp, rails og andre “godsaker”. Det er flott turterreng med oppkjørte skiløyper i området rundt skisenteret.