Velkommen til Quality Grand Hotel Kongsberg julefeiring!

• Show

• 3 retters julemiddag

• Julestemning

• Overnatting med svømmebaseng, spa, ski-muligheter

• Kun 1 time fra Oslo

Lørdag 25. nov presenterer vi tidenes ABBA dinnershow!

Fra dere ankommer og til dere drar hjemover, vil dere bli møtt av personale, artister og et festpyntet hotell i julestemning – klare for å gi dere nettopp tidenes julefeiring med bedriften.

Vi har hentet noen av Norges beste showartister fra de sentrale underholdningsscenene i Norge, og de gleder seg til å møte dere alle sammen. De vil at hver kveld skal bli spesiell både for dere og dem selv – så de er virkelig klare for å møte dere. Konseptet vårt er bygget opp rundt Dinnershow-konseptet, noe som er spesielt populært til julebord og andre feiringer.

Kveldens 3-retters:
Pastrami laks og kon tert kamskjell
Helstekt ytrefilet av hjort
Sjokolademousse

Pris: kr. 1095,- (inkl. 3-retters julemiddag og show)
Overnatting fra kr 475,- pr. person i dobbeltrom.LES MER >


Lørdag 9. des presenterer vi humoraften med Rune Andersen!


Fra dere ankommer og til dere drar 
hjemover, vil dere bli møtt av personale, artister og et festpyntet hotell i julestemning  klare for å gi dere nettopp tidenes julefeiring på Quality Grand Hotel.

Rune Andersen er kjent fra tv, radio og en rekke forestillinger, og sammen med hans eminente huspianist gleder de seg til å møte dere. Her skal dere gjennom kvelden med en nydelig treretters middag med drikke, hygge seg med morsom underholdning. Dette blir altså en helaften der dere ikke trenger tenke på noe annet enn å være tilstede og hygge dere!

Juleinspirert 3-retters
Gravet laks
Pinnekjøtt eller juletallerken
Multe mousse

Pris: kr. 1095,- (inkl. 3-retters julemiddag og show)
Overnatting fra kr 475,- pr. person i dobbeltrom.

LES MER >

Overnatting

 

180 hotellrom - 320 sengeplasser
Om du ønsker deg overnatting til deg og dine ansatte kan dere bor behagelig, spiser godt, ta en svømmetur i vårt klorfrie basseng, nyte et spaopphold, slappe av i boblebadet eller kose dere med Kongsbergs kulturaktiviteter.

 

Kongsberg Skisenter


I Kongsberg finner du et skisenter med særpreg og bakker som innbyr til masse skiglede.
Lange bakker og snøproduksjon i alle bakker. Halfpipen er kjent for god preparering, og det er med god grunn at Kongsberg Skisenter har et godt navn i snøbrettmiljøet. Vi har også mange flere tilbud for de skiinteresserte som terrengpark, freestylearena, skicross eller boardercross, superpipe, store hopp, rails og andre “godsaker”. Det er flott turterreng med oppkjørte skiløyper i området rundt skisenteret.

Kontakt

Kontakt oss for mer informasjon eller bestilling